Γραμματεία Διαγωνισμού: 2610-997623 philosophia.diagonismos@gmail.com
Select Page

Φωτογραφίες διαγωνισμού 2018-2019

8ος Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφίας  Τελετή Βράβευσης
Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 – Αίθουσα “Οδυσσέας Ελύτης”, Κεντρικό Κτήριο Πρυτανείας Πανεπιστημίου Πατρών

Χαιρετισμός και απολογισμός του 8ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Φιλοσοφίας ΠΠ, Αν. Καθηγητή Μιχαήλ Παρούση, Συντονιστή του φετινού Διαγωνισμού.

Χαιρετισμός από τον κ. Χρήστο Γιαννόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ναύπλιο) του Πανεπιστημίου του Harvard, εκπρόσωπο του ΚΕΣ.

Χαιρετισμός από τη μαθήτρια Βιολέτα Παπαλεξίου του Αρσακείου Λυκείου Πατρών, νικήτρια του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου, η οποία επίσης συμμετείχε (2η ωεπιτυχούσα στη ΔΟΦ) στην Ελληνική Ομάδα ως υποψήφια στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας, που διεξήχθη στο Μπαρ του Μαυροβουνίου (Μάιος, 2018).

Οι 16 μαθητές που συμμετείχαν στο διήμερο της τελικής φάσης, οι καθηγητές τους και οι γονείς τους αναμένουν τα αποτελέσματα του τελικού του Διαγωνισμού στην Αίθουσα «Οδυσσέας Ελύτης» του Κεντρικού Κτηρίου της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο κ. Παύλος Κόντος, Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών, Μέλος της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του 8ου Διαγωνισμού, στην απονομή των Επαίνων Διακεκριμένης Θέσης.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης των νικητών του 8ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου.

Η κ. Αικατερίνη Καλέρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών, Μέλος της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του 8ου Διαγωνισμού, στην απονομή των τριών Βραβείων και του Επαίνου της 4ης Θέσης.

Οι νικητές του 8ου Διαγωνισμού: το 1ο Βραβείο απενεμήθη σε μαθητή του Πειραματικού ΓΕΛ Ηρακλείου, το 2ο Βραβείο απενεμήθη σε μαθήτρια του Πειραματικού ΓΕΛ Π.Κ. Ρεθύμνου, το 3ο Βραβείο απενεμήθη σε μαθήτρια του 26ου ΓΕΛ Αθηνών και ο Έπαινος της 4ης Θέσης απενεμήθη σε μαθήτρια του Πειραματικού ΓΕΛ Μυτιλήνης.

Ο κ. Χρήστος Γιαννόπουλος, Διευθύνοντας Σύμβουλος του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ναύπλιο) του Πανεπιστημίου του Harvard, εκπρόσωπος του ΚΕΣ, στην απονομή της Ειδικής Διάκρισης για τους επιτυχόντες για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας.

Αναμνηστική φωτογραφία των μαθητών, των Καθηγητών του Τμήματος Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών και Μελών της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του 8ου Διαγωνισμού (κας Αικατερίνης Καλέρη, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Τμ. Φιλοσοφίας ΠΠ., του κ. Παύλου Κόντου, Καθηγητή Τμ. Φιλοσοφίας ΠΠ, του κ. Μιχαήλ Παρούση, Προέδρου του Τμήματος Φιλοσοφίας ΠΠ, Αναπληρωτή Καθηγητή, Συντονιστή του 8ου Διαγωνισμού), όπως και του κ. Χρήστου Γιαννόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ναύπλιο) του Πανεπιστημίου του Harvard, εκπροσώπου του ΚΕΣ και μελών της εθελοντικής ομάδας των φοιτητών του Τμ. Φιλοσοφίας ΠΠ.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον κ. Ιωάννη Σκοπετέα, Αναπληρωτή Καθηγητή Σεναριoγραφίας και Σκηνοθεσίας στις Ψηφιακές Οπτικοακουστικές Τέχνες Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μυτιλήνη και από φοιτητές του Τμήματος Φιλοσοφίας που αποτέλεσαν μέρος της εθελοντικής ομάδας του διημέρου του τελικού (τους Νικιάννα Διαμαντή, Κυριακή Γιαννοπούλου, Μαρία Κορδαλή και Παναγιώτη Τσαρούχη, υπεύθυνου του Ιστότοπου του Διαγωνισμού).

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!