Γραμματεία Διαγωνισμού: 2610-997623 philosophia.diagonismos@gmail.com
Select Page
Φωτογραφίες διαγωνισμού 2015-2016

5ος Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφίας
Τελετή Βράβευσης
Σάββατο 23 Απριλίου 2016 – Μικρό Αμφιθέατρο Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών

 

 

Η κ. Ελένη Περδικούρη, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας ΠΠ, συντονίστρια του 5ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου στο βήμα για την απονομή των επαίνων διακεκριμένων θέσεων στους είκοσι μαθητές του τελικού.

Διακρίνονται η κ. Αικατερίνη Καλέρη, Αν.  Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας ΠΠ, η κα Χριστοπούλου, Φιλόλογος, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η κ. Ζωή Αντωνοπούλου-Τρεχλή, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων, ο κ. Μιχαήλ Παρούσης, Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας ΠΠ και ο . Στέλιος Βιρβιδάκης, Καθηγητής του Τμήματος ΜΙΘΕ του ΕΚΠΑ και εκπρόσωπος της ΕΦΕ.

Οι νικητές του 5ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου: Γεώργιος Ζερβάκης του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Αθηνών (1ο Βραβείο), Δήμητρα-Αναστασία Σαΐνη του 1ου ΓΕΛ Ιωαννίνων (2ο Βραβείο – 1η Επιτυχούσα για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας), Ειρήνη Μανουσαρίδου του ΓΕΛ Ν. Μουδανίων Χαλκιδικής (3ο Βραβείο) και Βασιλική Πουλά της Σχολής Μωραΐτη (Έπαινος 4ης Θέσης – 2η Επιτυχούσα για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας).
Αναμνηστική φωτογραφία: μαθητές και μαθήτριες με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους μαζί με την κ. Καλέρη, την κ. Χριστοπούλου, την κ. Αντωνοπούλου-Τρεχλή, τον κ. Παρούση, τον κ. Βιρβιδάκη, τον κ. Χρίστο Γιαννόπουλο, εκπρόσωπο του ΚΕΣ (Ναυπλίου) του Παν/μίου του Χάρβαρντ και μέλη της Επιτροπής και του Τμήματος Φιλοσοφίας του ΠΠ, όπως και συντελεστές του Διαγωνισμού.
Αναμνηστική φωτογραφία: μαθητές και μαθήτριες με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους μαζί με την κ. Καλέρη, την κ. Χριστοπούλου, την κ. Αντωνοπούλου-Τρεχλή, την κ. Περδικούρη, τον κ. Παρούση, τον κ. Βιρβιδάκη, μέλη της Επιτροπής και του Τμήματος Φιλοσοφίας του ΠΠ, συντελεστές του Διαγωνισμού και η εθελοντική ομάδα των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Φιλοσοφίας του ΠΠ.
Η κ. Περδικούρη, συντονίστρια του 5ου Διαγωνισμού, απονέμει το Ειδικό Βραβείο στο Πειραματικό ΓΕΛ Πατρών. Το Βραβείο παραλαμβάνει η κα Ιωάννα Στρεπέλια, φιλόλογος του σχολείου.