Γραμματεία Διαγωνισμού: 2610-997623 philosophia.diagonismos@gmail.com
Select Page

Φωτογραφίες διαγωνισμού 2011-2012

Φωτογραφίες από τον τελικό του Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφίας, που πραγματοποιήθηκε 30 & 31 Μαρτίου του 2012 στην Πάτρα.

Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο των διαγωνισθέντων στον Τελικό του πρώτου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφίας:

Από την Επιστημονική Ημερίδα Φιλοσοφίας με θέμα “Η Φιλοσοφία στην Εκπαίδευση”, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου του 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του Παν/μίου Πατρών. Μετά την Ημερίδα ακολούθησε η βράβευση όσων διακρίθηκαν στον Τελικό:

Συζήτηση κατά την διάρκεια της Ημερίδος. Στο βάθος διακρίνονται ο Πρόεδρος του Τμήματος κατά την διετία 2010-2012, Αν. Καθηγητής κος Μιχάλης Παρούσης, και η Συντονίστρια της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, Αν. Καθηγήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας κα Κατερίνα Καλέρη:

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κατά την διετία 2010-2012, Αν. Καθηγητής κος Παρούσης προεδρεύει στην ενότητα της Ημερίδος κατά την οποίαν γίνεται η βράβευση. Βραβείο απονέμουν η Αν. Καθηγήτρια κα Καλέρη, η Επ. Καθηγήτρια κα Γουδέλη και η Λέκτορας κα Μουζάλα:

Στο βήμα βρίσκεται ο Καθηγητής του Τμήματος ΜΙΘΕ του ΕΚΠΑ και εκπρόσωπος της ΕΦΕ κος Στέλιος Βιρβιδάκης: